Shopping Cart

Your cart is empty
Continue Shopping

Hold træning

WOD: Workout of the day. Denne træning er for alle, uanset niveau.
Træningen indeholder som regel en styrke/teknik del. Derudover indeholder træningen en ukendt workout, som enten kan være cardio- eller styrkepræget. Der kan være tungere vægte i denne træning. Træneren på holdet vil sørge for, at medlemmerne har fokus på god teknik.
Max 10 personer på holdet.

 

Cardio WOD: Cardio workout of the day. Denne træning er for alle, uanset niveau. Modsat WOD er denne træning præget af cardio, og generelt lettere vægte end WOD. Træningen kan variere i længde, pulsen vil være i den høje ende.
Træneren på holdet sørger for at medlemmerne har god teknik.
Max 14 personer på holdet.

 

Styrke: Dette hold henvender sig til alle, motionister såvel som den mere erfarne. Der kører tre typer hold, mandag med bænkpres, tirsdag med dødløft og torsdag med squat. Træneren hjælper undervejs, så medlemmerne beholder den gode teknik.

Fokus på dette hold er generel styrke, hvorfor der ikke vil være puls (cardio) på holdet.
Max 10 personer på holdet.

 

Coach choice: Dette hold kan alle være på. Dog er der minimum af tekniktræning på holdet. Det er træneren der bestemmer hvad der er på planen så medlemmerne kan blive overrasket hver fredag.
Træningen foregår i teams, så grib din bedste makker og fyr den af.
Max 16 personer på holdet.

 

Vægtløftning: De olympiske discipliner, SNATCH / CLEAN & JERK.
På dette hold arbejder vi med de olympiske discipliner som er snatch (Træk) og clean & jerk (Stød). Holdet har stor fokus på teknik. Træneren retter, og gennemgår teknikken ved hver enkelt. Man træner i ca. en time, og slutter holdet af med ca. 30 minutter vævsbehandling (med fx en tom vægtstang).

Max 10 personer på holdet.

 

HERO WOD: Dette hold er primært for den øvede motionist. Alle kan/må melde sig på holdet, da alt kan skaleres så man kan være med.
OBS; der er ikke tekniktræning, og ganske få øvelser vil blive gennemgået/vist på dette hold.

Max 10 personer på holdet.

Trustpilot